Φόρμα Σύνδεσης/Εγγραφής

Α' Μαθητιάδα Κρήτης

Καλωσήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της Α' Περιφερειακή Μαθητιάδας Κρήτης, που διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου.

Η Μαθητιάδα έχει σαν σκοπό να μεταφέρει το εκπαιδευτικό μήνυμα «χωρίς το φόβο της αποτυχίας και το άγχος της νίκης» σε όλους τους μαθητές/τριες της Περιφέρειάς μας, ώστε να «παιδευτούν» στις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι» και τις αυθεντικές αξίες των Ολυμπιακών Αγώνων, να γνωρίσουν και να σεβαστούν τη διαφορετικότητα, να συμμετάσχουν σε δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και να ζήσουν μία μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία.

Περιλαμβάνει τη διεξαγωγή Ολυμπιακών (με αγωνιστική μορφή) και Παραολυμπιακών αθλημάτων ενώ παράλληλα διοργανώνονται πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις. Τα σχολεία της Περιφέρειας Κρήτης μπορούν να συμμετέχουν στο αγωνιστικό μέρος των αθλημάτων (Γυμνάσια), στο πολιτιστικό πρόγραμμα (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) ή να επισκεφθούν την εκδήλωση (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) μία ή περισσότερες ημέρες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Για την συμμετοχή σας στην Μαθητιάδα, είναι υποχρεωτική η Εγγραφή σας στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα της Ιστοσελίδας μας, μέσα από το μενού Σύνδεση/Εγγραφή. Μετά την εγγραφή σας θα πραγματοποιηθεί ενεργοποίηση του λογαριασμού σας και θα σας αποσταλούν τα στοιχεία σύνδεσής σας.

Με τα στοιχεία αυτά θα συνδεθείτε προκειμένου να καταχωρήσετε τα στοιχεία της σχολικής σας μονάδας (υποχρεωτικά) και εφόσον συμμετέχετε σε ολυμπιακά αγωνίσματα, πολιτιστικές δράσεις ή και επίσκεψη, καταχωρείτε αντιστοίχως.